Laktizaim.synthasite.com


Fytyrat

February 21, 2009
Kam pare nje fytyre me njemije shprehje, dhe nje fytyre qe kishte vetem nje shprehje sikur te ishte dredhur ne nje kallep. Kam pare nje fytyre, shkelqimin e se ciles mund ta shihje edhe nen shemti; nje fytyre , shkelqimin e se ciles duhet ta ngrije per ta pare sa  ebukur ishte. Kam pare nje fytyre te vjeter te rrodhosur me asgje, dhe nje fytyre  te lemuar ne te cilat ishin gdhendur te gjtha gjerat. Une njoh fytyrat, sepse shikoj nepermjet fabrikes e cila endi syrin tim dhe sepse veshtroj realitetin poshte.

Ghalil Gibran “ I cemenduri, endacaku dhe flatra thyeri”

 

Zoti I mire dhe zoti I keq

February 21, 2009

Blog Archive

Categories